Böcker


Nu har vi släppt Blodsmak. Det är en spännande deckare med rapp dialog, bra språk, intressanta karaktärer och ett inslag av övernaturlighet. 2016 vann den förlaget Mörkersdottirs deckartävling. Nu ger vi ut den på Dystopia.

Beställ Blodsmak
Beställ Blodsmak av oss så att du har något spännande att läsa. Blodsmak kostar 170 kronor inklusive frakt. Och två böcker kostar bara 300 kronor. Mejla till dystopiapublishing@gmail.com och skriv namn, adress och telefonnummer. Skriv ”Blodsmak” i ärenderaden. När du swishat till 073-073 93 77 skickar vi ett ex åt dig.

Handling
Det är december. Snön faller och svenskarna gör sig beredda för att gå hem och fira jul med sina familjer. Då händer något som ingen varit beredd på: En blodbuss rånas brutalt utanför Rönnskärsverken i Skelleftehamn. Det är det första i en serie rån som i folkmun kommer att kallas för det nya blodsvåldet. Blodbristen är ett faktum och alla undrar vad som händer och varför.

Lina jobbar natt som lokalvårdare på Södersjukhuset. Hon reagerar starkt på det som händer och bestämmer sig för att ta reda på vad som ligger bakom, något som visar sig vara både svårt och farligt.

Blodsmak är en spänningsroman med övernaturliga inslag. Det är den första i en serie romaner som Dystopia kommer att ge ut.