Sagt om Blodsmak

”Om du läst och tyckt om boken ’Låt den rätta komma in’, kommer du att älska Blodsmak. Eva Häggmarks bok sätter skickligt in vampyrerna i vår nutid och i vårt moderna samhälle.” https://www.bokus.com/recension/1331337
Eva Annette Brentel (Bokus)

”Eva Häggmark har ett målande språk som är fantastiskt. Det är precis lagom beskrivande. Jag kunde inte lägga ifrån mig boken. Blodsmak är helt klart en sträckläsningsbok. ”
Zidsel_bokochfilmtips


”Språket är enkelt att ta till sig och man fångas av handlingen. Det är även målande och man lever sig in i miljöerna och karaktärernas utsatthet. Det är en perfekt balans av verklighet och övernaturligt som gör att man köper att det finns vampyrer ibland oss och hur de klarar av att leva utan att avslöja sig. ”
Håkans hylla

”Igår kväll läste jag ut denna och jag känner mig typ tom inombords. Jag brukar känna så när jag läst en riktigt bra bok och vill läsa mer mer mer. Den är fantastisk. Jag fastnade direkt, den är spännande rätt igenom och har bra språk. Hoppas på en fortsättning! Vill i alla fall läsa mer av denna författare. ”
Bokhyllaniskuggan

”Den här boken berörde mig starkt. Jag gillar deckare och thrillers och Blodsmak är en riktig bladvändare. Men det som gör att den här boken stannar kvar efter att man läst klart den är det sociala patos som genomsyrar den. ”
Signaturen Karin (Bokus)

Fler recensioner från Bokus (Du hittar dem här)
”En bok med skön twist på ett välkänt tema. Nutid i Sverige, en gnutta socialrealism, en gnutta nostalgi, gör det roligt även för en erfaren vampyrboksläsare! ”
G

”Blev positivt överraskad att jag fastnade så mycket för denna typ av bok. Men den hade allt! spänning, erotik, vemod och en sorgsenhet, och att den utspelas i nutid i Sverige. En bok som jag hade i tankarna länge när den var slut.”
Giggi

”Blodsmak är en spännande bok. Den är också mycket realistisk i sin skildring av den vardagliga sidan av vampyrlivet. Att överleva. Att hålla sig i utkanten av människornas värld. Personerna i boken fängslade mig och jag vill veta mer om deras liv. ”
Pernilla